Destaquem

21/06/2018

Resolucions de línies de subvenció adreçades a ONL's

Ja podeu consultar les resolucions de les següents línies de subvenció a entitats sense ànim de lucre: projectes de cooperació internacional, congressos, accions de promoció de la salut i intervencions terapèutiques.

Més informació

14/06/2018

Procediment de creació d'una borsa de treball de tècnics informàtics

S'informa els aspirants que la prova d'avaluació de competències tindrà lloc el dia 3 de juliol, un cop finalitzi la prova de coneixements tècnics. En el supòsit que no es puguin finalitzar les proves en la seva totalitat, els aspirants restaran convocats per al dia 9 de juliol.

Més informació

10/05/2018

És obert el període de sol·licitud del "Sigues tu"

Fins el 12 de juliol, els ajuntaments poden sol·licitar el programa d'educació per a la salut per al curs vinent. El "Sigues tu, eines i actius per a la salut" es desenvolupa a escoles i instituts de la demarcació de Girona.

Més informació

Notícies

22/06/2018

Els Centres de Distribució d’Aliments atenen un 3,5% de la població

Els 10 centres de la província han lliurat 116.345 cistelles d’aliments i productes d’higiene bàsics a famílies de la demarcació de Girona en risc d’exclusió.

Més informació

18/06/2018

Trobada dels dinamitzadors dels Parcs i les Xarxes

Els professionals encarregats de les sessions d’exercici en grup als Parcs Urbans de Salut i a les Xarxes d’Itineraris Saludables d’arreu de la demarcació, s’han trobat aquest 11 de juny a Dipsalut.

Més informació

15/06/2018

Dipsalut, al portal europeu de la Setmana de la Sostenibilitat

El portal web es fa ressò de la sessió sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible a l’àmbit local que va tenir lloc el 7 de juny al Consell de Relacions Laborals. Hi vam participar parlant dels plans municipals de salut.

Més informació

07/06/2018

Activitats divulgatives als municipis

Estem duent a terme accions per donar a conèixer la tasca que desenvolupem, conjuntament amb els ajuntaments, en prevenció de la legionel·losi i control de la qualitat de l’aigua de boca. En el que queda de juny està previst fer-ne a Anglès, Besalú i Platja d'Aro.

Més informació

06/06/2018

Parlem de plans municipals de salut i objectius per al desenvolupament sostenible

Dipsalut ha estat convidat a participar a “Els diàlegs del Consell”, organitzats per Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Més informació

28/05/2018

Els beneficis de viure sense tabac

Fins el 31 de maig se celebra la XIX Setmana Sense Fum, que enguany duu el lema “Viu a sac sense tabac". L’objectiu de la iniciativa és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar-ne el consum i poder gaudir d’un ambient lliure de fum.

Més informació

Dades de contacte

Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització