Destaquem

06/08/2014

És obert el segon període de sol·licitud del Pm03

 

És obert el segon període de sol·licitud del programa de salut bucodental (Pm03). L’objectiu principal del Pm03 és promoure l’adquisició i el reforç dels valors associats a la higiene bucodental entre els infants. Per aconseguir-ho, es duu a terme una activitat dins les aules de les escoles de les comarques gironines. Va dirigida a alumnes de 1r i 2n de primària.


El recurs educatiu és una representació teatral en la què es transmeten de forma amena –i buscant en tot moment la interacció amb els nens i nenes- els coneixements, habilitats i actituds favorables envers la salut bucodental.


Per tal de garantir l’eficiència del programa i que puguin gaudir del recurs el nombre màxim d’escolars, s’han establert uns criteris per poder sol·licitar-lo:


- Cal que no s’hagi demanat anteriorment en el primer període (o bé, que s’hagués desestimat la sol·licitud).
- En el cas que se sol·liciti per a alumnes de 2n, aquests no poden haver gaudit del recurs quan feien 1r.


Els ajuntaments interessats en què es dugui a terme l’activitat “Detectiu Queixal Corcat” a l’escola/es del municipi i que compleixin els requisits anteriorment esmentats han de formalitzar la sol·licitud del Pm03 a través del SIMSAP. Cal que indiquin l’escola o escoles, els grups i nombre d’alumnes que participarien en l’activitat. Un cop rebuda la petició, Dipsalut es posarà en contacte directament amb les escoles per fixar els dies en què es durà a terme (sempre dins l’any 2014).


El període per sol·licitar aquest programa finalitzarà el dia 23 de setembre.


Per més informació sobre el Pm03, cliqueu aquí.


Podreu veure un vídeo informatiu de l’activitat “Detectiu Queixal Corcat” si cliqueu aquí.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització