Destaquem

13/03/2015

Finalitza el període de sol·licitud de subvencions pel finançament de la inversió als consultoris mèdics locals

 

Finalitza el període de sol·licitud de subvencions per finançar les despeses d'inversió als consultoris mèdics locals en els anys 2014 i 2015. Aquest suport econòmic va dirigit als ajuntaments de la demarcació de Girona que acreditin que el consultori és de titularitat municipal. Es tracta d'una subvenció de no concurrència. Es concedirà una única subvenció per ajuntament, arribant a un màxim del 90% de la despesa subvencionable i fins a un topall de 1.800 euros per consistori.

Són subvencionables les despeses següents:

- Despeses d’adquisició de material sanitari no fungible, mobiliari i equipaments del consultori local.

 

En cap cas s’entendran com a subvencionables les despeses derivades d’obres de rehabilitació i condicionament del consultori local, així com les despeses de qualsevol tipus de personal que hi pogués estar adscrit o les derivades de la compra de qualsevol tipus de material fungible.

 

Queden expressament excloses les despeses derivades de l’adquisició de qualsevol tipus de desfibril·lador i/o els seus recanvis.

El període de sol·licitud finalitza el 16 de març.

El tràmit es pot fer telemàticament (a través de la Seu Electrònica).

Per consultar les bases i obtenir tota la informació sobre aquest suport econòmic, podeu consultar l'apartat "Subvencions i suport econòmic" d'aquest mateix web.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització