Destaquem

21/10/2014

És obert el període de sol·licitud de subvencions per accions de foment de l'ocupació remunerada dins el programa "Salut i crisi"

 

 

Des d'aquest 21 d'octubre i fins el 6 de novembre, els ajuntaments gironins, els ens locals supramunicipals i les entitats sense ànim de lucre de la demarcació  poden en sol·licitar (en règim de concurrència competitiva) suport econòmic per finançar accions que promoguin l'ocupació remunerada entre persones afectades per la crisi econòmica. Aquestes iniciatives han d'encaixar en el marc d'intervenció proposat pel programa "Salut i crisi".

Els destinataris d’aquestes accions hauran de ser persones aturades de llarga durada. Es posarà especial èmfasi en majors de 30 anys amb fills a càrrec.


Els projectes presentats s’hauran de caracteritzar per:


• Realitzar-se sobre la base d’una diagnosi i una planificació prèvies que faciliti l’encaix en les estratègies d’ocupació existents al territori. Aquests projectes hauran de donar resposta a les necessitats identificades i a les capacitats i potencialitats del territori.


• Treballar amb estratègies d’innovació social que contribueixin a millorar el treball en xarxa i la governança democràtica de les polítiques públiques en matèria de promoció de l’ocupabilitat de les persones afectades per la crisi. Per tant, hauran de garantir la implicació i la participació dels actors més rellevants, públics i privats en l’àmbit territorial i sectorial.


• Incorporar estratègies d’acompanyament i seguiment de les persones inserides i dels actors generadors d’ocupació per vetllar pel màxim encaix entre les dues parts.


• Incorporar la definició dels circuits de detecció, derivació i priorització de les persones susceptibles de ser ateses.


• Establir uns indicadors de qualitat per a seleccionar els proveïdors de feina i les corresponents ofertes laborals.


• Encaixar en el treball territorial existent dins el marc del programa “Salut i crisi” de Dipsalut.


• Els projectes contemplaran una valoració social i econòmica dels possibles perceptors del programa. Aquesta valoració es centrarà en la ocupabilitat de persones i en la situació social i financera del nucli familiar. Aquestes valoracions es duran a terme a través dels corresponents equips interdisciplinars del territori.


Per conèixer quines són les despeses subvencionables i obtenir tota la informació sobre aquestes subvencions, podeu consultar-ne les bases a l'apartat "Subvencions i suport econòmic" d'aquest mateix web.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització