Destaquem

03/02/2015

Suport econòmic per a ONL's (per realitzar activitats de promoció de la salut i per a intervencions terapèutiques)

 

És obert el període de sol·licitud de dues línies de suport econòmic dirigides a entitats sense ànim de lucre. Concretament, seran subvencionables activitats de promoció d’hàbits de vida saludables i intervencions terapèutiques destinades a millorar la qualitat de vida de la població de la demarcació de Girona.

Els destinataris d’aquestes dues línies de suport econòmic són entitats sense ànim de lucre amb seu o delegació a les comarques gironines.

La primera línia de suport econòmic busca fer possible la realització de projectes de promoció de la salut que tinguin per objectiu capacitar les persones per tal que puguin millorar la seva salut i qualitat de vida.

Les subvencions per a la realització d’intervencions terapèutiques es dirigeixen a les entitats sense ànim de lucre que acreditin realitzar accions orientades a millorar la qualitat de vida de col·lectius afectats per malalties que generin dependència, grups en situació de risc d’exclusió social, persones en processos d’envelliment amb malalties associades o accions d’acompanyament i suport als familiars o cuidadors d’aquestes persones.

Poden optar al suport econòmic les activitats dutes a terme o que s'hagi previst realitzar entre l'1 d'octubre de 2014 i el 30 de setembre de 2015.


Els conceptes subvencionables per a ambdues convocatòries són: els materials necessaris per a realitzar les accions, la remuneració dels professionals que les porten a terme i les despeses de difusió i publicitat. L’import de les subvencions serà com a màxim de 5.000 euros per entitat i representarà, com a molt, el 70% dels conceptes subvencionables.

A més de la sol·licitud, per concórrer-hi, les entitats interessades hauran de presentar el projecte pel qual es demana suport econòmic i els estatuts de l’entitat o la declaració de vigència d’aquests en cas que s’hagin presentat en convocatòries anteriors. Només s’atorgarà una única subvenció per entitat i any.


Només en el cas del suport econòmic per a activitats de promoció de la salut, també es concedirà una subvenció amb import incrementat al que es consideri el millor projecte. L’import màxim serà de 20.000 euros. En aquest cas el finançament pot arribar al 100% de la despesa subvencionable.

 

Podeu consultar tota la informació sobre les subvencions per a activitats de promoció de la salut, clicant aquí.

 

Podeu consultar tota la informació sobre les subvencions per a intervencions terapèutiques, clicant aquí.



El període per demanar aquestes subvencions finalitza el dia 12 de març. La presentació de les sol·licituds s’ha de fer des de la Seu Electrònica:


A l'apartat "Subvencions i suport econòmic" d'aquest mateix web, podreu consultar la resta de subvencions que Dipsalut posa a la disposició de les administracions locals i les entitats de les comarques gironines.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització