Destacat

30/01/2019

Selecció de personal per a l'Observatori

 

Es creen quatre borses diferenciades per a optar a cadascun dels perfils de tècnic especialista:

 

- Tècnic/a de promoció de la salut

- Tècnic/a de benestar/acció social

- Tècnic/a de protecció de la salut/salut ambiental

- Tècnic/a analista de dades/estadístic

 

En aquest enllaç, podeu consultar les bases reguladores i conèixer tots els detalls sobre aquest procés de selecció de personal.

 

L’Observatori s’encarregarà d'obtenir i compartir informació objectiva sobre les diferents condicions de vida de les persones al territori i de com aquestes desigualtats porten a diferents nivells de salut i qualitat de vida. Aquest coneixement es compartirà per tal de poder fonamentar polítiques, programes i accions que permetin combatre les desigualtats socials que hi ha a la base de les desigualtats en salut. Vol, doncs, esdevenir una útil eina per a diagnosticar la realitat i les tendències a cada territori, amb un focus especial sobre les desigualtats socials, i poder dissenyar i implementar polítiques veritablement efectives.

Dipsalut desenvoluparà aquest projecte en el marc del conveni de col·laboració “Girona, regió saludable”, que implica també l’Institut d'Investigació Biomèdica de Girona (IdibGi) i la Fundació Salut Empordà i que busca crear un sistema innovador de gestió cooperativa entre els agents de salut del territori per tal d’abordar noves intervencions en promoció de la salut i benestar, especialment en població depenent i vulnerable.

La meitat del cost del “Girona, regió saludable” es finançarà amb els Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER). Una quarta part va a càrrec de les mateixes entitats que lideren cada acció. El 25% restant estarà finançat per la Diputació de Girona.

Dades de contacte

Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització