Destaquem

16/03/2021

Suport a entitats sense ànim de lucre

 

Aquestes línies de subvenció estan dirigides a organitzacions no lucratives de la demarcació de Girona.

Podeu obtenir-ne tots els detalls, als enllaços que segueixen:

 

- Subvencions per al finançament de les inversions en equipaments dels centres d’acció social (ASIA-ASIO) (ajuntaments i entitats sense ànim de lucre de la demarcació. Fi període sol·licitud: 8 d'abril)

- Subvencions a entitats sense ànim de lucre per a la realització d'intervencions terapèutiques per millorar la qualitat de vida a la demarcació de Girona (SOI) (entitats. Sol·licitud fins el 8 d'abril)

 

- Subvencions en matèria de condicions i estils de vida per ONL (CEV) (entitats. Recordem que aquesta línia també es dirigeix a entitats de l'àmbit social, per a actuacions dirigides a la millora de les condicions de vida de les persones. Període de sol·licitud: 18 de març-22 d'abril)

 

- Subvencions per al foment de la cooperació internacional al desenvolupament (COOP) (entitats. Període de sol·licitud: 18 de març-22 d'abril)

Us recordem que, a la nostra Seu Electrònica, així com a l'apartat "Suport econòmic" d'aquest mateix web, hi trobareu tota la informació relativa a les subvencions que ofereix Dipsalut, així com guies per facilitar-ne la tramitació.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització