Destaquem

24/01/2022

«Sigues tu, en família»

 

Oferim formació en habilitats parentals i criança positiva a les famílies i als professionals que les acompanyen. Se'n duen a terme a educació infantil i primària (prioritzant les escoles que participen al «Sigues tu») i a secundària (en format de "càpsules temàtiques", en línia).


Les sessions són gratuïtes i estan conduïdes per professionals expertes en habilitats parentals, criança positiva i acompanyament a famílies.

 

L'objectiu d'aquestes formacions és fomentar l'educació emocional d'infants, adolescents i joves, compartint eines, recursos i activitats útils per acompanyar-los en el reconeixement i la gestió de les emocions i els sentiments, i fomentant les habilitats parentals i una estratègia de criança positiva. Alhora, també es vol proporcionar un espai de diàleg, confiança i cura, en el que les famílies poden posar en comú experiències i trobar comprensió i suport.
 

Aquestes sessions s'emmarquen dins el «Sigues tu»: el programa d'educació per a la salut de Dipsalut, que es desenvolupa a escoles, instituts i altres centres educatius. Concretament, dins la branca del programa dirigida a les famílies, que busca implicar pares, mares i altres cuidadors en l'entrenament de les competències socials i emocionals dels infants, adolescents i joves.

 

Podeu obtenir-ne tota la informació i inscriureus-hi, clicant aquest enllaç.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització