Agenda

28/09/2010 al 28/09/2010

José Maria Ordovás a la "Butaca Jaume Casademont"

Adreça:

 

El proper dimarts 28 de setembre se celebra una nova conferència del cicle "Butaca Jaume Casademont". Anirà a càrrec de José Maria Ordovás, director del Laboratori de Nutrició i Genòmica del Human Nutrition Research de la Universitat de Tufts (Boston). La ponència porta el títol "Cultura i temps, escultors del nostre genoma" i es farà a partir de les 19:30 h al Centre Cultural La Mercè de Girona.

La "Butaca Jaume Casademont" és un marc de debat - s'organitzen entre dues i tres conferències anuals- que té com a objectiu fomentar l’intercanvi d’idees, la generació de pensament i el diàleg interdisciplinari, entre docents de la Universitat de Girona, persones vinculades al món de la cultura, membres de la societat civil gironina i personalitats rellevants de tots els camps del coneixement humanístic, científic i tecnològic.

Aquest projecte és fruit de la col·laboració entre la Fundació Casademont, la Universitat de Girona i el Centre Cultural La Mercè de Girona i compta amb el patrocini de Dipsalut.


 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització