Agenda

10/11/2010 al 10/11/2010

Jornada de Promoció de la Salut als Hospitals i Serveis Sanitaris

Adreça:

El proper dimecres dia 10 de novembre, se celebra la Jornada de Promoció de la Salut als Hospitals i Serveis Sanitaris. L'objectiu és que els hospitals i serveis sanitaris de la regió de Girona hi exposin les accions que estan duent a terme en l'àmbit de la promoció de la salut. També s'hi presentarà la Xarxa Catalana d'Hospitals i Serveis Promotors de la Salut.


L'acte comptarà amb la Dra. Hanne Tonnesen, directora del Centre Colaborador de l'OMS per a la promoció de la salut basada en l'evidència en hospitals i serveis sanitaris, que hi pronunciarà la conferència: Clinical Health Promotion. La seguiran dues taules rodones que serviran perquè hospitals i serveis sanitaris posin en comú les seves experiències.

 

La jornada se celebrarà des de les 9h fins les 14.30 h a l'auditori de l'edifici Jaume Casademont del Parc Científic i Tecnològic de la UdG.

 

El President de Dipsalut, Josep Marigó, i la directora de la Càtedra de Promoció de la Salut, Dolors Juvinyà seran els encarregats d'inaugurar-la.

 

Les persones interessades en inscriure-s'hi han d'omplir un formulari que trobaran al web de la Càtedra de Promoció de la Salut.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització