Agenda

02/05/2016 al 02/05/2016

Curs de primers auxilis psicològics en situacions d'emergència

Adreça: Dipsalut. Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona Edifici Jaume Casademont. C/ Pic de Peguera, 15 (la Creueta) - 17003 Girona


El curs ofereix formació bàsica en primers auxilis psicològics i en tècniques d’autoprotecció psicològica dirigides específicament als membres dels equips d’intervenció en situacions de crisi.

La transformació que ha viscut la nostra societat ha anat acompanyada d'una evolució dels valors i de la manera de sentir i viure els esdeveniments quotidians.

Això ha repercutit també en la manera com les persones i els professionals de les emergències afronten i gestionen els sentiments i les emocions que es generen durant els esdeveniments imprevistos i tràgics.

Davant d'aquestes situacions excepcionals i traumàtiques, i en un moment en què es desborden els mecanismes normals d'afrontament, cal donar eines als professionals per afrontar en primera instància la situació que estan vivint, i per canalitzar i comunicar de manera adequada les males notícies que la majoria de les vegades cal donar, així com preparar-los per afrontar les conseqüències que comporta l'assistència en esdeveniments crítics.

Per altra banda els responsables de gestió de situacions crítiques han de poder prendre decisions en situacions límit de forma ràpida i àgil, a fi de permetre la màxima coordinació dels equips intervinents i l'activació dels protocols corresponents.

Dates: 2, 4, 6 i 9 de maig de 2016

Horari: de 10.00 a 14.00 h

Durada: 16 hores

Per a més informació i inscripcions: https://www.dipsalut.cat/cataleg-formacio.html?a=8&suba=2&curs=465&orig=1

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització