Notícies

 

Cursos per elaborar el cens municipal d\'establiments alimentaris

Fotografia d'arxiu d'una de les parades del Mercat del Lleó, a Girona

15/02/2022

Cursos per elaborar el cens municipal d'establiments alimentaris

El programa de formació del primer semestre, inclou dues edicions del curs per elaborar i mantenir els censos municipals d'establiments minoristes d'alimentació i de restauració. La formació va dirigida a personal dels ajuntaments de la demarcació de Girona.

El curs té com a objectiu principal facilitar el coneixement necessari per poder elaborar i mantenir actualitzat el cens municipal de comerços minoristes d’aliments, bars, restaurants i altres establiments alimentaris. 

La Llei de Salut Pública atorga als municipis la competència en la gestió del risc derivat dels productes alimentaris en les activitats del comerç minorista i de restauració. Per desenvolupar-la idòniament, es recomana elaborar i anar actualitzant un cens que reculli el nombre i tipologia dels diferents establiments que hi ha a cada poble o ciutat. La formació que proposa Dipsalut transmet les nocions bàsiques per poder-ho fer.

 

El curs sobre els cens municipal d'establiments alimentaris es fa en línia i té una durada de dues hores (en horari de matí; de 10 h a 12 h). Com la resta de formacions de Dipsalut, està impartit per professionals experts en la matèria, i és gratuït per a l'alumnat. 

 

La primera edició s'ha programat per al 26 d'abril. La segona, es farà el 8 de juny.

 

Les persones interessades a participar-hi (va especialment dirigit a personal dels ajuntaments gironins) s'hi han d'inscriure des del lloc web de Formació. Es recomana inscriure-s'hi de seguida que sigui possible, donat el nombre limitat de places. 

 

 





 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització