Notícies

 

Prevenir els riscos associats a les noves tecnologies

Fotografia de banc d'imatges. Wikimedia Commons

10/05/2022

Prevenir els riscos associats a les noves tecnologies

Des del «Sigues tu, en família», continuem oferint formacions a mares i pares. En aquesta ocasió, estan centrades en l’ús segur i saludable de videojocs, mòbils, xarxes socials, i altres tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Les sessions són gratuïtes, telemàtiques i estan impartides per professionals expertes en la matèria, en habilitats parentals i en acompanyament a famílies. Es duen a terme en col·laboració amb l’Associació Educació per a l’Acció Critica (EdPAC).


Se’n fan setmanalment fins al mes de juny. Com que les places per a cada sessió són molt limitades (per tal que els participants puguin extreure’n el màxim profit), cal inscripció prèvia i es recomana formalitzar-la tan aviat com sigui possible. Es pot realitzar accedint a aquest enllaç.


En les formacions es plantegen i treballen situacions quotidianes relacionades amb el mòbil, l’ordinador, les xarxes o els videojocs. S’exposen els usos i els mals usos, com prevenir, detectar i actuar davant possibles problemes i formes efectives d’establir normes i límits. S’hi donen eines, tècniques i recursos per acompanyar als adolescents en l’ús de les pantalles, per marcar els límits de manera que totes les parts se sentin incloses i reconegudes, per obrir canals de comunicació i per millorar la convivència familiar.


Les sessions per fomentar un ús segur i saludable de les TIC són les últimes que el «Sigues tu, en família» ofereix dins aquest curs 2021/22 a mares, pares i altres tutors d’adolescents i joves. Podeu consultar-ne la informació completa i inscriure-us-hi, clicant aquest enllaç.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització