Notícies

 

Dipsalut cedeix una vintena de telèfons i tauletes

Imatge d'alguns dels dispositius que se cedeixen a entitats

31/05/2022

Dipsalut cedeix una vintena de telèfons i tauletes

L’Organisme ha cedit gratuïtament vint-i-dos dispositius a entitats sense ànim de lucre de la demarcació de Girona per tal que puguin utilitzar-los per dur a terme la seva activitat.

Concretament, es tracta de 18 telèfons mòbils i 4 tauletes tàctils que s’han donat a un total de 16 organitzacions que intervenen en salut pública i/o acció social a la demarcació.


Els dispositius són telèfons intel·ligents i tauletes que, tot i estar en bon estat, Dipsalut ja no utilitzava. El motiu és que l’empresa proveïdora del servei de telefonia els havia substituït per altres de més moderns.


Per tal d’evitar llençar-los quan encara poden ser d’utilitat, l’Organisme ha dut a terme una cessió gratuïta de patrimoni. S’ha fet mitjançant convocatòria pública, oberta a totes les entitats de l’àmbit de la salut i/o l’acció social amb seu o delegacions a la demarcació. Les organitzacions havien d’indicar, en la sol·licitud, quin tipus de dispositiu els interessava, el nombre d’unitats i el model o models concrets. També s’havien de comprometre a destinar els telèfons i tauletes únicament a l’exercici de la seva activitat.


De les 21 entitats que han demanat dispositius, 16 han pogut obtenir-ne. Els aparells s’han atorgat atenent als criteris de valoració recollits a les bases de la convocatòria, que fixava un procediment de concurrència competitiva.


Podeu obtenir més informació sobre aquest tema, accedint a l'anunci d’adjudicació de la cessió.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització