Notícies

 

Dipsalut ha participat a l’Oncoswim

Un dels nedadors de l'equip de Dipsalut a l'Oncoswim, en un instant de la cursa. Font: Diputació de Girona/Oncolliga

06/06/2022

Dipsalut ha participat a l’Oncoswim

Ho ha fet amb un equip format per treballadors de la Diputació de Girona. La cursa solidària de natació en aigües obertes s’ha celebrat aquest 4 de juny. Els fons recollits es destinaran a un projecte d'investigació sobre el càncer de mama triple negatiu.

La prova està organitzada per la Fundació Oncolliga Girona, amb el suport del Club Natació Radikal Swim. Té un recorregut de trenta quilòmetres, amb sortida a l'Estartit i arribada a Calella de Palafrugell.


Part del preu de les inscripcions més les donacions que aconsegueixen els equips participants en aquesta cinquena edició aniran a investigació sobre el càncer de mama triple negatiu, un subtipus de càncer que és molt agressiu i que afecta sobretot dones joves. Concretament, a un estudi clínic dirigit per les doctores Teresa Puig i la Gemma Viñas, membres del Grup de Recerca en Noves Dianes Terapèutiques (TargetsLab) de la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona, en estreta col·laboració amb l’Institut Català d’Oncologia.


Un 30% del total de les aportacions es queden a la Fundació Oncolliga Girona per a despeses pròpies i com a compensació per l'increment en la demanda de serveis que s'ha experimentat arran del creixement de l'entitat.


Dipsalut, l'Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona, col·labora de forma permanent amb la Fundació. Li presta suport tècnic i econòmic per poder desenvolupar diversos projectes, entre els quals les curses solidàries Oncotrail i Oncobike, a les que també va inscriure equips.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització