Notícies

 

Jornada de l\'Esport Femení

Imatge d'una de les ambaixadores de l'11ena Jornada de l'Esport Femení

02/03/2023

Jornada de l'Esport Femení

L'esdeveniment tindrà lloc aquest diumenge, 5 de març, a la ciutat de Girona. Dipsalut col·labora en l'organització de les activitats esportives i en les xerrades a instituts que es fan dies abans. Les sessions a les aules busquen trencar estereotips, reivindicar la igualtat d'oportunitats i fomentar la pràctica d'activitat física entre les noies.

La Jornada de l'Esport Femení se celebrarà a la llera del riu Onyar i a les places de Catalunya, Salvador Espriu i Calvet i Rubalcaba de la ciutat de Girona. S'hi duran a terme activitats d'iniciació a diferents disciplines esportives, exhibicions, torneigs i entrenaments oberts. Tot plegat per fomentar que dones de totes les edats provin esports diferents i s'animin a incorporar o a recuperar la pràctica d'activitat física regular.

 

L'esdeveniment ajuda visibilitzar l'esport femení i a divulgar-ne els beneficis. També vol contribuir a evitar que s'abandoni la pràctica esportiva, un fet molt més habitual entre les dones, ja des de l'adolescència, que entre els homes. Per a aconseguir-ho inclou accions de sensibilització, com les xerrades a centres de secundària de la comarca del Gironès, que es fan amb motiu d'aquesta Jornada. 

 

La Jornada de l'Esport Femení, que va néixer el 2013, està organitzada per l'Ajuntament de Girona i la Diputació de Girona, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya i el Consell Esportiu del Gironès.

 

Podeu obtenir tota la informació sobre les activitats que inclou enguany, accedint a aquest enllaç

Dades de contacte

Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització