Notícies

 

18/06/2008

Dipsalut participa a Madrid a les "Jornadas sobre Salud y Sostenibilidad"

La vicepresidenta primera de la Diputació de Girona, Ma. Teresa Ferrés i el diputat i president de Dipsalut, Josep Marigó, han assistit a les "Jornadas sobre Salud y Sostenibilidad" organitzades per la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables de la Federación Española de Municipios y Provincias.

Aquestes jornades han tingut lloc a la Escuela Nacional de Sanidad, amb seu a Madrid, durant els dies 16 i 17 de juny i han estat inaugurades pel ministre de Sanitat i Consum, Bernat Soria. Al llarg d'aquests dos dies, s'han tractat altres qüestions que no s'hi relacionen estrictament, però que sí tenen incidència directa en la salut de les persones, com ara el canvi climàtic i les seves repercussions en la salut, la qualitat de l'aire i de l'aigua de consum, les polítiques de proximitat a l'HIV/SIDA, o les condicions i estils de vida en relació a la millora de la salut.

La Diputació de Girona, a través del seu organisme autònom Dipsalut, en fase de posada en funcionament, ha assistit a aquestes jornades per conèixer de prop els recursos existents per donar suport i assessorament a tots els ajuntaments gironins en les competències municipals de valoració dels riscos sanitaris, ja sigui dels establiments de venda alimentària com d'aquelles activitats que poden suposar un risc per a la salut. També és un eix estratègic de Dipsalut l'ajuda i la col·laboració per fer de tots i cadascun dels pobles i ciutats gironines, municipis saludables i municipis actius en la promoció de la salut dels seus ciutadans.

 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització