Notícies

 

13/11/2009

Arrenquen els tallers de cuina saludable al Firatast

Els tallers per a gent jove emancipada que Dipsalut organitza al Firatast van arrencar ahir al vespre.

 

El cuiner Toni Vallory va impartir ahir el primer dels tallers de cuina saludable que Dipasalut organitza a l'edició d'enguany del Firatast. Aquesta activitat té per objectiu ensenyar als joves, especialment als emancipats, com elaborar un menú saludable.

 

Toni Vallory tornarà a impartir aquest taller avui i demà, a les vuit del vespre.

 

D'altra banda, demà dissabte comencen les anomenades 'activitats familiars', pensades especialment per als nens i nenes d'entre 3 i 12 anys i els seus pares. Una d'aquestes activitats familiars serà també dirigida per Toni Vallory, que ensenyarà els més petits a preparar amanida i mosaic de fruites.

 

 

 

(A les imatges, diferents moments de l'elaboració del menú, consistent en entrepà vegetal i arròs de peix)

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització