Notícies

 

14/11/2009

L'exposició "Cuida't les dents", a Serinyà

 

L'exposició "Cuida't les dents" de l'Organisme autònom de salut pública de la Diputació de Girona (Dipsalut) ha arrencat amb un muntatge a Serinyà, on l'han visitat més de 90 persones. L'exposició comença així la seva itinerància pels municipis que l'han sol·licitat. Està previst que més de 2.000 escolars puguin visitar-la al llarg del curs escolar.

 

L'exposició consta d'una estructura inflable en forma de dent, que dóna la benvinguda als visitants, i de set panells didàctics que parlen de les funcions de la boca, de les dents i de les seves edats, de les malalties bucals i dentals, de quina és la millorar manera de cuidar-les i els aliments que cal tenir en compte per gaudir d'una bona salut bucodental. A més, els escolars participen en un taller de raspallada.

 

Per incidir encara més en l'aprenentatge d'hàbits, s'ha lliurar als alumnes un kit de neteja bucodental (un rellotge de sorra amb el temps recomanat de raspallat, amb raspall, pasta de dents, fluor i fil dental), i un joc de cartes especialment dissenyat per a l'exposició.

 

Dipsalut ofereix, a través del seu Catàleg de serveis, aquesta exposició a tots els Ajuntaments gironins que tinguin com a mínim una escola de primària, amb l'objectiu de promoure hàbits d'higiene bucodental en la població infantil.

 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització