Notícies

 

16/11/2009

Curs de primers auxilis psicològics per a integrants d'equips d'intervenció en emergències

 

Avui i demà es realitza el Curs de primers auxilis psicològics per a integrants d'equips d'intervenció en emergències, que Dipsalut organitza a l'Espai polivalent habilitat a la seva seu, al Parc Científic i Tecnològic de la UdG.

 

El curs servirà per donar eines als professionals per afrontar en primera instància una situació d'emergència, i per canalitzar i comunicar de manera adequada les males notícies que la majoria de les vegades cal donar, així com preparar-los per afrontar les conseqüències que comporta l'assistència en esdeveniments crítics. D'altra banda també es prepara als assistents per prendre decisions en situacions límit de forma ràpida i àgil, a fi de permetre la màxima coordinació dels equips intervinents i l'activació dels protocols corresponents.

 

El curs, que es realitza amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Psicòlegs, tindrà 20 alumnes que provenen de diferents municipis de la demarcació. Entre aquests hi ha policies locals i agents de protecció civil entre d'altres.

 

Es tracta de la primera acció formativa que Dipsalut posa en marxa a travès del Catàleg de serveis.

 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització