Notícies

 

26/01/2010

Dipsalut acull la Reunió de Coordinació de la Xarxa HPH Catalana

L'Espai Polivalent de Dipsalut va acollir ahir la reunió de coordinació dels membres de la Xarxa HPH Catalana, organitzada per la Càtedra de Promoció de la Salut.

 

Els representants dels hospitals i serveis sanitaris promotors de la salut, membres de la Xarxa HPH Catalana, es van reunir ahir a l'Espai Polivalent de Dipsalut per discutir diversos temes i projectes que està duent a terme la xarxa, en una trobada organitzada per la Càtedra de Promoció de la Salut de la Universitat de Girona.

 

Els membres de la xarxa cooperen amb programes i línies de treball orientats a la consecució d'objectius comuns, mitjançant eines que faciliten l'integració de les estratègies de promoció de la salut en els procediments organitzatius i en els processos assistencials dels centres sanitaris per tal de fomentar un ús eficaç dels recursos en el sistema català de salut que asseguri la millora de la satisfacció dels pacients.

 

La Xarxa HPH Catalana es va constituir el setembre de 2007 i està formada per més de 20 hospitals de les comarques de Girona, Barcelona i Tarragona, que tenen com a objectiu comú treballar conjuntament en la coordinació entre els diferents àmbits i nivells del món assistencial, per tal de potenciar la millora de la qualitat assistencial, la satisfacció dels pacients, familiars i professionals i la sostenibilitat del medi ambient.

 

La Càtedra de Promoció de la Salut de la UdG treballa en estreta col·laboració amb l'Àrea de Polítiques i promoció de la salut de Dipsalut.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització