Notícies

 

18/02/2010

Dipsalut acull una conferència sobre la salutogènesi

La ponència ha estat organitzada per la Càtedra de Promoció de la Salut de la Universitat de Girona i impartida pel professor Bengt Lindström.

 

La seu de Dipsalut, ubicada al Parc Científic i Tecnològic de la UdG, ha acollit avui la conferència "Salutogènesi en el context del desenvolupament de la promoció de la salut". La ponència ha estat organitzada per la Càtedra de Promoció de la Salut de la Universitat de Girona i impartida pel professor Bengt Lindström, director del Programa d'Investigació de Promoció per a la Salut al Centre d'Investigació de Folkhälsan, a Finlàndia, i del Grup de Treball de Salutogènesi de la Unió Internacional de Promoció de la Salut i Educació per a la Salut.

 

La salutogènesi és un procés que permet als individus, grups o societats incrementar el control i millorar la salut física, mental, social i espiritual. Per aconseguir-ho, s'utilitza la creació d'entorns i societats caracteritzades per estructures clares, on les persones es veuen a si mateixes com a subjectes participatius capaços d'identificar els recursos interns i externs, i utilitzar-los per aconseguir aspiracions i satisfer necessitats.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització