Notícies

 

Comencen les dinamitzacions de les Vies Braves

Comencen les dinamitzacions de les Vies Braves

03/07/2014

Comencen les dinamitzacions de les Vies Braves

Aquest dissabte 5 de juliol s'ha donat el tret de sortida a les dinamitzacions de les Vies Braves. Ha estat amb una festa inaugural a la platja de Sa Conca de Platja d’Aro. S’hi ha ofert sessions obertes de gimnàstica a l’aigua i de tècnica de natació de crol. Aquest mes també es fan dinamitzacions a les Vies Braves de Calella de Palafrugell i Lloret de Mar (dia 9 de juliol), Roses (dia 12), Llançà (15 de juliol), l’Escala (16) i Sant Feliu de Guíxols (17).

 

Aquest dissabte 5 de juliol s'ha donat el tret de sortida a les dinamitzacions de les Vies Braves. Ha estat amb una festa inaugural a la platja de Sa Conca de Platja d’Aro. S’hi ha ofert sessions obertes de gimnàstica a l’aigua i de tècnica de natació de crol.

 

Aquest mes també es fan dinamitzacions a les Vies Braves de Calella de Palafrugell i Lloret de Mar (dia 9 de juliol), Roses (dia 12), Llançà (15 de juliol), l’Escala (16) i Sant Feliu de Guíxols (17).

Les Vies Braves són itineraris marins que transcorren paral·lelament als camins de ronda. Estan senyalitzats i abalisats per permetre la pràctica de la natació en aigües obertes i altres activitats, com l’snorkel, de forma segura.

Per transmetre les pautes de seguretat que cal tenir en compte per utilitzar-les i animar les persones a practicar activitat física habitualment, es duran a terme sessions de dinamització a les platges. Dipsalut hi col·labora econòmicament i complementant la formació dels monitors que les dirigiran.

Per més informació sobre les Vies Braves, podeu consultar el web: www.viesbraves.com

 

Imatge: Via Brava de Llançà. Autor: Joan Castro. Font: SK Kayak

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització