Notícies

 

Sessió informativa del programa Pm07

foto sessió informativa pm07

22/07/2014

Sessió informativa del programa Pm07

Aquest dilluns, els tècnics de promoció de la salut han dut a terme una sessió informativa del programa de suport econòmic per a la realització d’activitats de promoció de la salut, dirigida als ajuntaments de la demarcació de Girona.

 

Aquest dilluns, els tècnics de promoció de la salut han dut a terme una sessió informativa del programa per a la realització d’activitats de promoció de la salut, dirigida als ajuntaments de la demarcació de Girona.


De manera introductòria els assistents han conegut el marc salutogènic amb el que treballa l’Organisme així com les línies estratègiques en termes de promoció de la salut, enfocades al desenvolupament de les habilitats per la vida, l’apoderament i el sentit de coherència.
La sessió ha servit perquè els ajuntaments coneguin els criteris de valoració que es tindran en compte a l’hora de valorar els projectes presentats per la convocatòria d’enguany i per plantejar dubtes.


Com a novetat, aquest any s’ha incorporat al programa una subvenció d’import incrementat que consisteix en una subvenció pel projecte que hagi obtingut una millor puntuació.

Imatge: representants dels ajuntaments de la demarcació escolten l'explicació d'una tècnica de Dipsalut

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització