Notícies

 

Dipsalut presentarà el programa “Salut i Crisi” a la l Jornada de Salut Pública, Ens Locals i PINSAP

l Jornada de Salut Pública

12/08/2014

Dipsalut presentarà el programa “Salut i Crisi” a la l Jornada de Salut Pública, Ens Locals i PINSAP

El 8 d’octubre tindrà lloc la I Jornada de Salut Pública d’Ens Locals i Pla interdepartamental de Salut Pública (PINSAP), en la qual es presentaran experiències intersectorials de salut pública en l’àmbit local. Dipsalut hi exposarà el programa “Salut i Crisi”. Els ajuntaments gironins també poden presentar-hi les seves iniciatives. Cal formalitzar la sol·licitud d'assistència abans del 19 de setembre.

 

Dimecres 8 d’octubre tindrà lloc la I Jornada de Salut Pública d’Ens Locals i Pla interdepartamental de Salut Pública (PINSAP), en la qual es presentaran experiències intersectorials de salut pública en l’àmbit local.


Dipsalut hi participarà exposant el seu programa “Salut i Crisi”. Un pla dissenyat amb la voluntat d’identificar i donar suport a totes aquelles iniciatives del territori que donen una resposta coordinada a la situació de crisi econòmica i que treballen per atendre les necessitats bàsiques en alimentació, habitatge, ocupació i benestar emocional de les persones.


Un dels objectius principals de la Jornada és l’intercanvi i la difusió de les experiències en promoció de la salut que s'estan implementant a les comarques gironines. Totes les institucions locals poden presentar-hi el projectes que estiguin duent a terme (bases). La data límit per omplir el formulari d’inscripció i presentar la sol·licitud d’assistència és el 19 de setembre.


La nostra salut està sotmesa a nombrosos factors, molts dels quals es troben fora del radi d’acció del sistema sanitari. El Pla interdepartamental de Salut Pública (PINSAP) es crea per millorar la salut de la població a través de l’acció conjunta de tots els departaments de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració de la resta d'administracions i entitats del territori. Conscients que molts problemes de salut requereixen intervencions intersectorials, es busca plantejar solucions amb un enfocament de "salut en totes les polítiques".


Per a més informació sobre la Jornada, podeu posar-vos en contacte amb Gemma Segalàs (gemma.segalas@gencat.cat | 935 513 711) o Xavier Blanes (xavier.blanes@gencat.cat | 935 513 710).

 

Imatge: cartell de la Jornada. Font: Generalitat de Catalunya

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització