Notícies

 

Dipsalut presenta el programa “Salut i Crisi” a la l Jornada de Salut Pública, Ens Locals i PINSAP

l Jornada de Salut Pública

08/10/2014

Dipsalut presenta el programa “Salut i Crisi” a la l Jornada de Salut Pública, Ens Locals i PINSAP

Aquest dimecres 8 d’octubre s'ha celebrat, a Barcelona, la I Jornada de Salut Pública d’Ens Locals i Pla interdepartamental de Salut Pública (PINSAP). Dipsalut hi ha participat exposant el seu programa “Salut i Crisi”.


Aquest dimecres 8 d’octubre s'ha celebrat, a Barcelona, la I Jornada de Salut Pública d’Ens Locals i Pla interdepartamental de Salut Pública (PINSAP). Dipsalut hi ha participat exposant el seu programa “Salut i Crisi”: un pla dissenyat per identificar i donar suport a totes aquelles iniciatives del territori que donen una resposta coordinada a la situació de crisi econòmica i que treballen per atendre les necessitats bàsiques en alimentació, habitatge, ocupació i benestar emocional de les persones.

 

Un dels objectius principals de la Jornada ha estat l’intercanvi i la difusió de les experiències en promoció de la salut que s'estan implementant en l'àmbit municipal.

El Pla interdepartamental de Salut Pública (PINSAP) s'ha creat amb la intenció de millorar la salut de la població a través de l’acció conjunta de tots els departaments de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració de la resta d'administracions i entitats del territori. Conscients que molts problemes de salut requereixen intervencions intersectorials, es busca plantejar solucions amb un enfocament de "salut en totes les polítiques".


Imatge: cartell de la Jornada. Font: Generalitat de Catalunya

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització