Notícies

 

Curs bàsic de control de contaminació acústica

Curs de control de contaminació acústica per a tècnics municipals

23/02/2015

Curs bàsic de control de contaminació acústica

Encara queden places lliures per al Curs bàsic de control de contaminació acústica. La formació va dirigida a professionals -especialment a personal de les administracions locals- que hagin de dur a terme actuacions de mesura o de correcció acústica. El curs és totalment gratuït. Les inscripcions es formalitzen des de l'apartat "Formació" d'aquest mateix web.

 

Dipsalut ofereix un curs de control de contaminació acústica dirigit, especialment, a a tècnics de les administracions locals de la demarcació que hagin de dur a terme actuacions de correcció acústica.

L’objectiu principal del curs és transmetre els coneixements bàsics per poder realitzar mesures acústiques (instrumentació, metodologia, paràmetres), així com donar a conèixer la legislació vigent en relació amb la gestió ambiental del soroll.

Els alumnes hi aprendran a diferenciar els conceptes de so i soroll i els factors que determinen que causi molèsties; a calcular amb decibels; a utilitzar els aparells per mesurar el soroll i quins són els protocols i les condicions per prendre les mesures.

La formació - que és totalment gratuïta- es durà a terme a la seu de l'Organisme (al Parc Científic de Girona) els propers 1, 3 i 5 de juny.

Podeu obtenir més informació sobre aquest curs i inscriureus-hi, clicant aquí.


Imatge: un moment de l'anterior edició del curs de control de contaminació acústica.

 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització