Notícies

 

L\'alimentació com a eina per treballar les habilitats per a la vida

Imatge d'arxiu d'una sessió del "Sigues tu" a primària. Torroella de Montgrí

25/02/2015

L'alimentació com a eina per treballar les habilitats per a la vida

Dipsalut ofereix una xerrada-taller sobre com utilitzar l’alimentació com a eina educativa i per generar salut. Es farà aquest dimecres 25 de febrer a les 16 h a l’Escola Finestres de Mieres i és oberta a tothom que vulgui participar-hi. Aquesta activitat es fa en el marc del programa «Sigues tu: eines i actius per a la salut».

 

Dipsalut ofereix una xerrada-taller sobre com utilitzar l’alimentació com a eina educativa i per generar salut. Es farà aquest dimecres 25 de febrer a les 16 h a l’Escola Finestres de Mieres i és oberta a tothom que vulgui participar-hi.


La xerrada estarà conduïda per Pau Batlle, pedagog i cap de l’Àrea de Polítiques i Promoció de la Salut, i per Anna Loste i Àlex Morales, tècnics de Dipsalut. S’hi exposaran estratègies per aprofitar l’alimentació com a pretext per treballar les habilitats per a la vida dels infants i per promoure la seva salut. Una de les propostes que s’hi abordaran és el desenvolupament de les habilitats per a la vida a través de la implicació dels nens i nenes en l’elaboració dels menús familiars. Fer-los partíceps en aquesta tasca permet treballar capacitats com la resolució de conflictes, la gestió de les emocions, el sentit crític o la presa de decisions.


Aquesta activitat es fa en el marc del programa «Sigues tu: eines i actius per a la salut», que Dipsalut desenvolupa a escoles i instituts de la demarcació de Girona.

 

Imatge: sessió del programa «Sigues tu: eines i actius per a la salut»

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització