Notícies

 

Jornada sobre contractació pública en el món local

Jornada sobre contractació pública local

03/03/2015

Jornada sobre contractació pública en el món local

Dipsalut i la Universitat de Girona han programat una jornada sobre la incidència de la nova regulació en la contractació pública local. Es farà el proper 19 de març a la Sala de Graus de la Facultat de Dret. La jornada està dirigida, especialment, a treballadors de les administracions locals. La inscripció és gratuïta.

 

Dipsalut i la Universitat de Girona han programat una jornada sobre la incidència de la nova regulació en la contractació pública que es fa des dels governs locals. Es farà el 19 de març, de 16 h a 20 h, a la Sala de Graus de la Facultat de Dret.

 

La ponència principal - La transposició de la nova regulació europea de contractació pública; eficiència, simplificació administrativa i estratègies per als Governs Locals - anirà a càrrec del catedràtic de Dret Administratiu i president del Tribunal Administratiu de Contractes Públics d'Aragó, José M. Gimeno Feliu.

 

La jornada està dirigida, especialment, a treballadors de les administracions locals. Si esteu interessats en participar-hi, heu d’inscriure-us a: anacobe@udg.edu. La inscripció és gratuïta.

 

NOTA: ADJUNTEM (A SOTA) EL PROGRAMA DE LA JORNADA



 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització