Notícies

 

Pedala per la teva salut!

Pedala per la teva salut!

29/04/2015

Pedala per la teva salut!

Dipsalut ha participat a la Fira "Girona Bike World" que tha tingut lloc del 1 al 3 de maig. L’Organisme ha instal·lat un estand on s'ha pogut practicar amb dues bicicletes que interactuaven amb un monitor.


Dipsalut ha participat a la Fira "Girona Bike World" que ha tingut lloc del 1 al 3 de maig. L’Organisme ha instal·lat un estand on s'ha pogut practicar amb dues bicicletes que interactuaven amb un monitor.

L’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona ha participat a la Fira "Girona Bike World" que ha tingut lloc del 1 al 3 de maig al Palau de Fires. És un esdeveniment per promocionar i potenciar el sector de les bicicletes com la forma més clàssica i moderna per viatjar. S'oferia als ciclistes professionals i amateurs l’oportunitat d’intercanviar idees i descobrir les últimes novetats en termes de negocis, turisme, serveis i productes.

Dipsalut ha instal·lat un estand informatiu per ensenyar als visitants, mitjançant vídeos explicatius, els avantatges de realitzar 60 minuts (els recomanats) d’exercici físic a la setmana. S'ha pogut practicar amb dues bicicletes estàtiques per paladar amb companyia i que interactuaven amb un monitor on s'hi projectaven els vídeos. Amb el lema “Pedala per la teva salut”, l’Organisme promou els hàbits saludables i la realització d’exercici físic entre la població per poder gaudir, de la millor manera, d’un esport sa, amable i no contaminant.

Molts estudis han demostrat que dur una vida activa i menjar de forma saludable influeix positivament en la salut física i mental. La OMS estableix que un 80% de les morts prematurs per malalties cardiovasculars es podrien evitar si es segueix una dieta sana, realitzant regularment una activitat física i seguint una conducte saludable. Des de Dipsalut ajudem a aquesta tasca de prevenció amb diferents programes i accions per promoure hàbits de vida saludables.

Imatge: Cartell de Dipsalut a la Fira “Girona Bike World”

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització