Notícies

 

07/10/2015

Curs de formació continuada per a l’ús del DEA

Continuen els cursos de formació del segon semestre

 

Els alumnes recorden la seqüència d’actuació dels protocols de Suport Vital Bàsic i dels desfibril·ladors externs automàtics. La formació, de 90 minuts, s’adreça al personal associat als desfibril·ladors cedits per Dipsalut.

 

Recordar com s’utilitza correctament un desfibril·lador extern automàtic (DEA) i practicar els protocols de Suport Vital Bàsic. Aquests són dos dels objectius dels cursos de formació continuada per a l’ús del DEA que ofereix Dipsalut. Precisament aquesta setmana, el Parc Científic i Tecnològic de la UdG ha acollit una d’aquestes formacions on s’ha realitzat una activitat de recordatori per tal que els participants mantinguin les competències necessàries per practicar correctament els protocols establerts en cas d’aturada cardíaca.

 

Els alumnes han recordat la normativa vigent i han practicat l’ús del DEA. El curs, bàsicament pràctic, plantejava situacions d’emergència que obligaven als participants a reaccionar. D’aquesta manera, el curs oferia diverses simulacions completes d’una seqüència d’actuació amb DEA. A més, es realitzava una reanimació cardiopulmonar completa, el que es coneix com a RCP.

 

Com fer les compressions toràciques de forma correcta, a quin ritme s’han d’efectuar, com hi han de col·locar les mans, com es realitzen les ventilacions… són alguns dels passos que han hagut de realitzar els alumnes en aquest curs de formació continuada per a l’ús del DEA.

 

Per aquest segon semestre, Dipsalut ofereix diversos cursos per a l’ús del DEA. Si voleu conèixer l’oferta formativa, només heu de clicar aquest enllaç

 

Imatges del curs de formació continuada per a l'ús del DEA

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització