Notícies

 

La Fira de Mostres de Girona es “mou” per a una vida saludable

Fira mostres

30/10/2015

La Fira de Mostres de Girona es “mou” per a una vida saludable

Dipsalut comparteix un estand a la Fira de Mostres amb el Consorci de les Vies Verdes de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb el lema “Mou-te per a una vida saludable”

 

Dipsalut comparteix un estand a la Fira de Mostres amb el Consorci de les Vies Verdes de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Amb el lema “Mou-te per a una vida saludable”, Dipsalut proposa als visitants descobrir una història on es promouen les habilitats per a la vida. 

 

Pedalar en companyia per somiar, créixer, emocionar-se... Aquesta és l’aventura que proposa Dipsalut als visitants de la Fira de Mostres de Girona que se celebra en el marc de les Fires de Sant Narcís de Girona fins aquest diumenge. Per endinsar-se en aquesta proposta saludable, és necessari que dues persones s’enfilin sobre una bicicleta i comencin a pedalar.

 

Gràcies a la cooperació i l’exercici en companyia, els participants podran descobrir la història que es projecta en un monitor i que està inspirada en les habilitats per a la vida i en la promoció de la salut. Les deu habilitats mínimes imprescindibles per gestionar adequadament la vida són la comunicació interpersonal, l’assertivitat i la negociació, l’empatia, la cooperació i el treball en equip, el lideratge/defensa d’interessos, la presa de decisions, la resolució de problemes, el pensament crític, el control intern, l’autoestima i la gestió emocional i de l’estrès.

 

Dipsalut comparteix aquests dies un estand a la Fira de Mostres amb el Consorci de les Vies Verdes de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Amb el lema “Mou-te per a una vida saludable”, la Diputació de Girona és present en aquesta cita emblemàtica de les fires de Sant Narcís a través d’aquests organismes que presenten els seves novetats i promouen la seva tasca entre els ciutadans.

 

Dipsalut convida als visitants a una aventura per les habilitats per a la vida mentre que el Consorci de les Vies Verdes dóna a conèixer els nous paquets turístics que s’han dissenyat al voltant de la ruta EuroVelo 8. Es tracta d’un trajecte que forma part d’una xarxa europea d’itineraris de llarga distància per a cicloturistes que passa per la província de Girona i que permet recórrer 5.888 quilòmetres, anant des de Cadis fins a Xipre.

 

Per la seva banda, el Patronat de Turisme informa sobre l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Els visitants podran conèixer tota la informació relacionada amb la cultura, les rutes de senderisme, la gastronomia i les activitats de natura a la demarcació. patrocinador: Wow trip travel

 

Imatge de l'estand del Palau de Fires on es promou la vida saludable

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització