Notícies

 

Curs per al personal manipulador de les xarxes d’aigües d’abastament de consum humà

curs aigües

05/11/2015

Curs per al personal manipulador de les xarxes d’aigües d’abastament de consum humà

Una vintena de persones participen en aquesta formació vinculada amb la protecció de la salut

 

Una vintena de persones han participat en un curs on s’han treballat les habilitats i els coneixements necessaris per reduir els riscos per a la salut relacionats amb l’aigua de consum humà.

 

Una vintena de persones han assistit avui al curs per a personal manipulador de les xarxes d’aigües d’abastament de consum humà. Aquesta formació s’ha allargat durant cinc hores durant les quals s’han facilitat els coneixements necessaris per reduir els riscos per a la salut relacionats amb l’aigua.


El curs ha permès als alumnes aprofundir en les propietats i característiques fisicoquímiques de l’aigua i els riscos físics, químics i microbiològics de l’aigua de consum humà. A més dels principals components de les xarxes d’abastament d’aigua, el curs també ha fet referència a la normativa bàsica. Un altre dels aspectes que s’han posat sobre la taula han estat els sistemes de prevenció i control dels riscos, com ara el manteniment, la neteja i la desinfecció de les xarxes d’abastament d’aigua.

 

El curs estava dirigit al personal manipulador de xarxes d’aigües d’abastament de consum humà, especialment als treballadors dels equipaments municipals de la demarcació de Girona.

 

Aquest curs formava part del programa de formació de Dipsalut del segon semestre. Si vols consultar-lo, només has de clicar aquí

 

Imatges del curs per al personal manipulador de les xarxes d'aigües d'abastament de consum humà 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització