Notícies

 

Dipsalut participa en el tercer congrés internacional de Promoció de la Salut que se celebra a Colòmbia

Cartell promocional del congrés internacional de Promoció de la Salut

25/11/2015

Dipsalut participa en el tercer congrés internacional de Promoció de la Salut que se celebra a Colòmbia

La trobada es dedicarà a conceptualitzar la promoció de la salut com a factor de desenvolupament humà i se centrarà en el concepte de salut en totes les polítiques

 

La ciutat colombiana de Bucaramanga acull des d’avui i fins al 27 de novembre el tercer congrés internacional de Promoció de la Salut. Aquest esdeveniment coincideix amb el trentè aniversari de l’organització PROINAPSA -entitat colombiana que col·labora amb l’Organització Mundial de la Salut i que acumula tres dècades d’experiència buscant el desenvolupament de la salut integral-.


El congrés internacional de Promoció de la Salut reunirà durant tres dies a experts mundials que reflexionaran sobre com s’ha de conceptualitzar la promoció de la salut com a factor de desenvolupament humà. El congrés se centrarà enguany en el concepte de Salut en totes les polítiques, un enfocament que també es defensa des de Dipsalut. Precisament el cap de l’Àrea de Promoció de la Salut de l’Organisme, Pau Batlle, participarà en aquest congrés internacional on exposarà el model que segueix Dipsalut per fer aportacions al desenvolupament humà.

La participació de Dipsalut en aquest congrés, on hi haurà delegats de l’OMS i també de la UNESCO- s’emmarca en l’estratègia d’internacionalització i posicionament de l’Organisme.

 

Els objectius d’aquesta trobada internacional s’emmarca en tres grans eixos:

 

1) Reflexionar sobre els vincles entre salut, desenvolupament humà sostenible i promoció de la salut.
2) Identificar les aportacions de la Salut a totes les polítiques al desenvolupament humà i sostenible
3) Proposar algunes formes de posicionar la Salut en totes les polítiques, a partir de la socialització d’experiències significatives i la reflexió col·lectiva.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització