Notícies

 

Èxit de participació en la cantata per la pau UAP! 2016

Un moment de l'UAP! 16

03/02/2016

Èxit de participació en la cantata per la pau UAP! 2016

Dipsalut ha donat suport a aquesta cita musical protagonitzat pels alumnes dels instituts de les comarques de Girona

 

El Teatre Municipal de Girona va acollir aquest cap de setmana una nova edició de l’UAP!, una cantata solidària protagonitzada pels alumnes dels instituts de les comarques de Girona que va coincidir amb el Dia Escolar de la No violència i la Pau. «Jo també sóc Malala» va ser el lema escollit en aquesta edició de l’UAP on es va posar en relleu la història de Malala Yousafzai, una estudiant, bloguera i activista pakistanesa que va rebre el premi Nobel de la Pau, juntament amb l’activista indi Kailash Satyarthi. La història d’aquesta jove, que s’ha convertit en una icona mundial de la llibertat i de l’educació, va ser un dels eixos centrals de la cantata organitzada pels professors de música dels instituts de les comarques de Girona.

 

Un any més, l’UAP va aconseguir un gran èxit de participació consolidant aquesta cantata solidària que, a través del cant, persegueix un objectiu: convertir la cançó en un instrument per fomentar la pau. Tots els beneficis aconseguits gràcies a la cantata aniran destinats als projectes de Càritas i Oxfam Intermón «per aconseguir drets bàsics aquí i arreu».

Dipsalut ha donat suport a aquesta iniciativa perquè, segons ha explicat el president de l’organisme de salut pública de la Diputació de Girona, Josep Maria Corominas, «creiem en la importància de fomentar la tolerància, la pau, el respecte als drets humans i la solidaritat entre els més joves».

Un miler d’alumnes de secundària van participar en la cantata solidària sota la direcció de Mercè Rigau i Món Bover, la direcció artística de Cràdula Teatre i Emma Bover al teatre de Girona. 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització