Notícies

 

Continua el concurs d\'Instagram on la marxa nòrdica és la protagonista

Diumenge Saludable amb Marxa Nòrdica celebrat a Sant Feliu de Guíxols

10/05/2016

Continua el concurs d'Instagram on la marxa nòrdica és la protagonista

Els participants podran presentar les seves fotografies fins al pròxim 1 de juny

 

Continua el concurs de fotografia a Instagram “Diumenges Saludables amb Marxa Nòrdica” que organitzen de forma conjunta Dipsalut i Vies Verdes. Fins al pròxim 1 de juny, els usuaris d’aquesta xarxa social podran presentar fotografies on la marxa nòrdica sigui la protagonista. Aquest concurs forma part de la iniciativa “Diumenges Saludables amb Marxa Nòrdica”. Es tracta d’una activitat oberta a tots els públics, gratuïta i dirigida per dinamitzadors experts en aquesta disciplina. Consisteix en un recorregut de dues hores que comença al Parc Urbà de Salut de cadascun dels municipis que participen en aquesta iniciativa, continua per les Xarxes d’Itineraris Saludables i les Vies Verdes i retorna al Parc Urbà de Salut on es realitzen uns estiraments. Santa Cristina d’Aro i Palamós seran els pròxims municipis que acolliran aquesta activitat el 15 de maig i el 29 de maig, respectivament.

 

Els requisits
Les persones que assisteixin a aquestes trobades, i aquelles que practiquin la marxa nòrdica i tinguin perfil a Instagram podran optar a guanyar dos premis relacionats amb aquesta activitat ludicoesportiva gràcies al concurs a Instagram.


Només caldrà seguir els comptes d’Instagram @dipsalut i @viesverdesgi i publicar les fotografies amb les etiquetes #senyisalut, #viesverdes i #marxanordica, comentar a quin premi s’opta i localitzar la imatge. Els premis consten d’un parell de bastons amb funda en la categoria “Itineraris” i un paquet de complements per a la marxa nòrdica en la categoria “Natura”. Pots consultar les bases del concurs aquí. 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització