Notícies

 

58.000 persones han participat en accions de promoció de la salut

Taller d'alimentació saludable

11/05/2016

58.000 persones han participat en accions de promoció de la salut

Han pres part en iniciatives d’ajuntaments gironins cofinançades per Dipsalut el 2015. L'Organisme ha destacat el programa transversal de promoció de la salut de Castell-Platja d'Aro com el millor projecte de l'any.

Accions per fomentar l'envelliment saludable, projectes de salut jove, activitats per promoure l'activitat física....Són algunes de les accions que impulsen els ajuntaments gironins amb el suport de Dipsalut. L'objectiu és promoure la salut i millorar la qualitat de vida de la ciutadania.


Al llarg del 2015, l'organisme de salut pública ha donat suport econòmic a un centenar de projectes municipals dels quals se n'han beneficiat unes 58.000 persones d'arreu de la demarcació.

 

Entre aquestes accions destaca el programa transversal de promoció de la salut de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró, que ha estat distingit com el millor projecte del 2015.

 

La iniciativa es caracteritza per promoure el treball en xarxa: les àrees de l'ajuntament (especialment serveis socials, infància, joventut i benestar) treballen de manera totalment coordinada i cooperativa per tal de detectar necessitats i donar-hi la resposta més eficaç. Per aconseguir canvis reals i mantinguts en el temps, s'incideix en les habilitats per la vida, l'apoderament i el sentit de coherència de les persones.

 

L'ajuda econòmica a ajuntaments per accions de foment de la salut es dóna dins el Programa de Suport Econòmic per la Realització d'Activitats de Promoció de la Salut (Pm07).

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització