Notícies

 

Col·laborem amb el festival de música en família de Girona

Un dels concerts del Festivalot 2015

18/05/2016

Col·laborem amb el festival de música en família de Girona

L’Organisme vol donar a conèixer els beneficis de la música per a la salut i fomentar que es gaudeixi en família.

 

Els propers 28 i 29 de maig se celebra la segona edició del Festivalot. Es tracta d’un festival de música dirigit a famílies. S’hi han programat una vintena de concerts de diferents estils musicals (pop rock, clàssica, jazz, electrònica…) pensats perquè els gaudeixin grans i petits. Entre altres especificitats, el volum de la música dels concerts es manté més baix de l’habitual per tal que sigui adequat per als nens i nenes.


En el cartell del Festivalot d’enguany hi ha artistes com The Pinkertones, Sanjosex, Damaris Gelabert, Setze Cordes o Joan Miquel Oliver. Els espectacles es faran en diversos espais de la ciutat de Girona.


Dipsalut col·labora amb el Festivalot per tal de despertar el gust per la música en els més petits i fomentar que en gaudeixin en família. Buscant aquest objectiu, també s’ha programat concerts a escoles de Girona i Salt. Un dels espectacles que s’hi durà a terme és el de Setze Cordes. Es tracta d’un concert pedagògic on s’hi inclouen algunes de les peces més populars de la música clàssica.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització