Notícies

 

Oncolliga organitza activitats per donar eines per gestionar millor els problemes vitals

Imatge de la presentació de la tercera edició de novaCultura de Salut

16/09/2016

Oncolliga organitza activitats per donar eines per gestionar millor els problemes vitals

Ho fa dins el 3r Girona novaCultura, que compta amb el suport de Dipsalut. L'esdeveniment se celebrarà del 23 al 25 de setembre a Girona.

La Fundació Oncolliga Girona tornarà a omplir la ciutat de Girona d’activitat el cap de setmana del 23 al 25 de setembre amb la celebració de les terceres jornades Girona novaCultura de Salut. L’esdeveniment, que compta amb el suport econòmic de Dipsalut, està concebut per reflexionar en profunditat sobre la importància de les emocions i els sentiments en la salut física. En aquesta ocasió busca donar eines per apropar l’individu al concepte de consciència, sota la premissa que “ser conscients és el camí per transformar-nos”.

Les jornades comptaran amb la presència de diversos especialistes, com ara la filòsofa Victòria Camps, el periodista i escriptor Gaspar Hernàndez, la cofundadora de Merrylife, Luján Comas, o l’autor i conferenciant, Sergi Torres.

NovaCultura inclourà una vintena de conferències i tallers gratuïts. Es faran en diferents espais del Barri Vell de Girona.  

La programació completa i els formularis d’inscripció estan disponibles al web de la Fundació Oncolliga Girona.

Les jornades s’han presentat aquest dijous 15 de setembre en una roda de premsa celebrada a l’Ajuntament de Girona. Hi han participat l’alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas; la presidenta de la Fundació Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer, la directora de les jornades, Sylvia Miàs, i el president de Dipsalut, Josep M. Corominas.

Girona novaCultura de Salut va néixer l’any 2013 com a plataforma per donar a conèixer les eines i els camins que ens han d’ajudar a gestionar les nostres emocions per gaudir d’una vida més saludable i per afrontar millor etapes difícils com pot ser el fet de patir una malaltia. Després de dues edicions consecutives, el 2013 i 2014, la Fundació Oncolliga Girona va decidir organitzar l’esdeveniment cada dos anys.

Més informació i inscripcions, clicant aquí.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització