Notícies

 

Inscripcions als cursos de formació

Un dels cursos de formació associats al programa de suport psicològic en situacions d'emergència

19/09/2016

Inscripcions als cursos de formació

Des d'aquest 20 de setembre, és obert el període d'inscripció als cursos de Dipsalut pel segon semestre. Tots són gratuïts.

Entre les novetats, hi ha un taller per a mestres i monitors de menjador o de lleure per tal que puguin donar suport a infants que pateixen diabetis en el control diari de la seva malaltia.


El taller Nens i nenes amb diabetis a la classe se celebrarà el 18 de novembre, a la seu de Dipsalut, al Parc Científic de Girona. Per obtenir-ne tota la informació, cliqueu aquí.


El nou programa de formació inclou una vintena de cursos tant de l’àmbit de la protecció de la salut com del de la promoció de la salut. Es continua oferint també formació en l’ús dels desfibril·ladors.


Tots els cursos són gratuïts per als alumnes. No obstant això, tenen un cost per l'Organisme. Per aquest motiu és molt important comunicar amb temps suficient que no es podrà assistir a un curs. Així, es podrà cobrir la plaça amb persones de la llista d’espera.


Les inscripcions s’han de fer des d’aquest mateix web. Es recomana formalitzar-les al més aviat possible ja que el nombre de places és limitat.


Per consultar l’oferta de cursos pel segon semestre, també podeu anar a aquest enllaç. Per obtenir descomptes en cursos, podeu consultar el lloc web de descomptes Qustodio

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització