Notícies

 

Atendre adequadament les víctimes de violència sexual

una de les sessions del curs d'intervenció psicològica d'urgència per a víctimes de violència sexual celebrat el mes de maig de 2016

03/10/2016

Atendre adequadament les víctimes de violència sexual

Aquests 3 i 5 d'octubre s'ha impartit, a la seu de Dipsalut, un curs per aprendre a donar una primera atenció psicològica a les víctimes d’agressions sexuals.

El Curs d’intervenció psicològica d'urgència a víctimes de violència sexual va adreçat a professionals de l'àmbit de la seguretat pública, sanitari, docent i de serveis socials que exerceixin la seva professió a la demarcació de Girona.

Incideix en l’impacte que la violència sexual té sobre les víctimes i en la necessitat de proporcionar-los una atenció adequada. S’hi donen pautes d’intervenció per tal que els professionals que es troben amb aquestes situacions sàpiguen com actuar.


L'imparteix Alba Alfageme, psicòloga especialista en emergències, violència masclista i victimologia de l’empresa Axios.


La formació es duu a terme a la seu de Dipsalut, al Parc Científic de Girona.

 

Aquest curs forma part del Programa de formació de Dipsalut pel segon semestre. Per veure el catàleg de cursos i realitzar inscripcions, cliqueu aquí.



 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització