Notícies

 

Nova distribució de productes d\'higiene a la comarca de La Selva

Lliurament de productes de neteja als centres de distribució d'aliments. Font: Consell Comarcal de La Selva

20/10/2016

Nova distribució de productes d'higiene a la comarca de La Selva

El Consell Comarcal de la Selva torna a proveir de productes de neteja els centres de distribució d'aliments. Ho fa dins el programa "Salut i Crisi".

El Consell ha rebut de Dipsalut (dins el programa "Salut i Crisi") un total de 18.867,31€ per a la compra de detergent per a la roba, sabó de bany, lleixiu, sabó pels plats i bolquers per a nadons. Aquests productes d'higiene personal i de neteja de la llar se submisitraran a les famílies derivades als centres de distribució d'aliments de la comarca pels serveis socials municipals.

 

Amb el Salut i Crisi, Dipsalut dóna suport econòmic a les accions endegades per entitats socials, ajuntaments i consells comarcals destinades a atendre les necessitats bàsiques dels ciutadans de la demarcació en situació de pobresa i risc d'exclusió social. A més, l’Organisme s’encarrega de coordinar aquests ens per evitar duplicitats, fomentar el treball en xarxa i aconseguir la màxima eficàcia i eficiència. Per fer-ho, periòdicament s’organitzen taules de coordinació territorials.

 

El programa també inclou una partida específica, de mig milió d'euros, per a accions que fomentin l'ocupació remunerada. Els destinataris de les intervencions han de ser persones aturades de llarga durada. Especialment, aquelles afectades per la crisi econòmica que siguin majors de trenta anys, que tinguin fills a càrrec i que la unitat de convivència no percebi ingressos o bé aquests, siguin inferiors al salari mínim interprofessional.
 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització