Notícies

 

Subvencions per a consultoris mèdics, centres d\'educació especial i escoles d\'adults

Una de les activitats de promoció de la salut subvencionada en anteriors edicions

14/11/2016

Subvencions per a consultoris mèdics, centres d'educació especial i escoles d'adults

S'ha resolt les convocatòries de suport econòmic per a les despeses d'ús de consultoris locals, centres d'educació especial i de formació d'adults. També, s'han atorgat les subvencions per a congressos.

Aquest 8 de novembre, el Consell Rector de Dipsalut ha aprovat per unanimitat les resolucions de les següents línies de subvencions:

 

- Línia de suport econòmic per al finançament de les despeses derivades de l'ús de consultoris mèdics locals de la demarcació de Girona (SAC. LE 2016/167). Podeu consultar les subvencions atorgades, els imports i la resta d'informació, clicant aquí.

 

- Subvencions per al finançament de les despeses derivades de l'ús de centres docents d'educació especial (LE 2016/167). Consulteu la resolució, aquí.

 

- Subvencions per al finançament de les despeses derivades de l'ús de centres municipals de formació d'adults de la demarcació de Girona (LE 2016/167). Podeu consultar les subvencions atorgades, els imports i la resta d'informació, en aquest enllaç.

 

- Suport econòmic per organitzar congressos, simposis, jornades i actes relacionats la salut i l'acció social (2a convocatòria. SEC. LE 2016/29). Tota la informació, clicant aquí.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització