Notícies

 

Nous cursos de formació

Curs per a operadors i mantenidors de piscines d'ús públic

20/02/2017

Nous cursos de formació

Ja us podeu inscriure als cursos de formació d'aquest primer semestre. Tots són gratuïts. Entre altres, s'ofereix formació continuada al professorat involucrat en el "Sigues Tu".

Per aquest primer semestre, l'Organisme ha programat una setantena de cursos. N'hi ha tant de l'àmbit de la promoció de la salut (primers auxilis psicològics, atenció a víctimes d'agressions sexuals...) com del de la protecció de la salut (control legionel·losi, aigua, piscines...). Una vegada més, s'ofereixen també cursos per aprendre a usar idòniament els desfibril·ladors.

 

La novetat d'aquest programa són els tallers de formació dirigits als mestres i professors que desenvolupen el "Sigues Tu, eines i actius per a la salut". Se'ls proposa participar a cinc sessions en les que es busca donar una visió completa de les deu habilitats per a la vida definides com a bàsiques per l'Organització Mundial de la Salut, potenciar les capacitats dels docents i crear sinèrgies entre els diferents centres implicats en aquest programa d'educació per a la salut.

 

Tots els cursos són gratuïts. Van dirigits a professionals tant del sector públic com del privat, tot i que es donarà preferència als primers. El període d'inscripció comença aquest 15 de febrer i es tanca un cop s'hagin cobert les places de cada curs. La inscripció s'ha de fer des d'aquest mateix web, apartat "Formació". Hi ha una excepció: la formació associada al "Sigues Tu", que va dirigida específicament al professorat que desenvolupa el programa. No obstant, si hi esteu interessats podeu posar-vos en contacte amb aloste@dipsalut.cat o amorales@dipsalut.cat.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització