Notícies

 

Deu anys de Xaropclown

El president de Dipsalut, Josep M. Corominas, l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i membres de Xaropclown en la roda de premsa per exposar els actes commemoratius del desè aniversari de l'entitat

24/03/2017

Deu anys de Xaropclown

L'entitat celebra l'aniversari amb un seguit d'actes i amb l'objectiu d'expandir-se més enllà de la ciutat de Girona. Dipsalut hi col·labora des de, pràcticament, els seus inicis. Finança cap al 60% del cost total de la seva activitat.

 

Aprofitant el desè aniversari, Xaropclown vol ampliar la seva presència arreu de les comarques gironines. Fins el moment, els pallassos d'hospital han estat treballant, de manera fixa, per als nens i nenes ingressats a la unitat pediàtrica de l'hospital Trueta i per a la gent gran de la residència Maria Gay, a la ciutat de Girona.

 

En breu, els pallassos d'hospital també portaran somriures al Santa Caterina de Salt, amb qui ja han arribat a un acord. La directora artística de Xaropclown, Ángeles García, ha explicat (en la roda de premsa que s'ha celebrat aquest dijous 23 de març) que també han iniciat converses amb els hospitals de Blanes, Olot i Figueres.

 

Per aquest 2017, Xaropclown també ha previst una sèrie d'actes commemoratius del desè aniversari. Entre ells, hi haurà una trobada de pallassos d'hospital d'arreu de l'estat espanyol, concerts i un torneig de futbol sala. Aquestes activitats han de servir per donar a conèixer la tasca que fan i per recaptar fons per finançar-se.

 

Xaropclown és una entitat sense ànim de lucre que es finança amb aportacions públiques i privades. Dipsalut hi col·labora des de, pràcticament, els seus inicis. L'Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona finança a l'entorn del 60% del cost total de la seva activitat.

 

Per més informació: www.xaropclown.com

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització