Notícies

 

Dipsalut participa a la jornada \

imatge de la jornada celebrada a la seu de la Generalitat a Girona aquest 29 de març

28/03/2017

Dipsalut participa a la jornada "Els governs locals com a motors d'innovació"

S'ha celebrat aquest 29 de març a la seu de la Generalitat a Girona. Tècnics de l'Organisme hi han reflexionat sobre solucions innovadores que s'estan desenvolupant als municipis gironins.

La jornada, organitzada per l'Escola d'Adminsitració Pública de Catalunya, ha tingut per objectiu explicar com la innovació pot ser un instrument eficaç per obtenir resultats treballant en xarxa. També s'hi han analitzat casos concrets.

 

La presentació ha anirat a càrrec de Raül Morales, director dels Serveis Territorials de Governació, Administracions Públiques i Habitatge a Girona. Posteriorment, Joan Subirats, professor de Polítiques Públiques de la Universitat Autònoma de Barcelona, ha ofert una ponència sobre la innovació en l'àmbit dels serveis socials. Joaquim Brugué, professor de Polítiques Públiques de la Universitat de Girona, hi ha presentat el treball Polítiques socials innovadores en contextos de crisi i austeritat.

 

Al migdia, s'ha celebrat la taula rodona problemes i solucions innovadores en municipis petits i mitjans. Hi ha participat la regidora d'Educació, Joventut i Benestar Social de La Jonquera, Miríam Lanero; Sílvia Paneque, regidora d'Igualtat, Drets Socials, Treball, Joventut i Seguretat de l'Ajuntament de Girona; Maite Boldú, dels Serveis Bàsics d'Atenció Social del Consell Comarcal de La Selva i Pau Batlle, cap de l'àrea de Polítiques de Promoció de la Salut i Qualitat de Vida de Dipsalut, que ha exposat la forma de treballar d'un dels programes impulsats per l'Organisme: el Salut i Crisi.

 

 

Per més informació sobre aquest acte, cliqueu aquí.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització