Notícies

 

Rebem una destacada investigadora de l’àmbit de la salut pública

D'esq. a dreta: Pau Batlle, cap de Promoció de la Salut de Dipsalut, la doctora Nina Wallerstein, el president de Dipsalut, Josep M. Corominas, la directora de la Càtedra de Promoció de la Salut, Dolors Juvinyà, i la gerent de Dipsalut, Sílvia Oliveras

07/04/2017

Rebem una destacada investigadora de l’àmbit de la salut pública

Nina Wallerstein ha visitat Dipsalut per tal de conèixer de primera mà la tasca que desenvolupa l’Organisme, especialment en matèria de recerca i de promoció de la salut. La doctora Wallerstein és experta en investigació-acció participativa.

Nina Wallerstein ha visitat Dipsalut aquest 6 d’abril per tal de conèixer de primera mà la tasca que desenvolupa l’Organisme, especialment en matèria de recerca i de promoció de la salut.


La doctora Wallerstein és experta en investigació-acció participativa i dirigeix el Centre per la Recerca Participativa de la Universitat de Nou Mèxic.
A la tarda, la doctora ha ofert la conferència “Apoderament: més enllà de la gestió de la malaltia” a la Sala d’Actes de la Facultat d’Infermeria de la Universitat de Girona (UdG).L’esdeveniment ha estat organitzat per la Càtedra de Promoció de la Salut de Dipsalut i la UdG.


L’apoderament fa referència al procés pel qual una persona o un grup social adquireix o rep els mitjans per enfortir el seu potencial i la seva influència en termes econòmics, polítics o socials. En aquest cas s’ha reflexionat específicament sobre la importància de donar poder a les persones, de capacitar-les –tant a nivell individual com col·lectiu- perquè puguin gestionar la seva pròpia salut i tenir un important control sobre ella.


Aquesta línia de treball és a la base dels programes i accions que es desenvolupen des l’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització