Notícies

 

III Simposi Mediterrani de Promoció de la Salut

Imatge del III Simposi Mediterrani de Promoció de la Salut

20/06/2017

III Simposi Mediterrani de Promoció de la Salut

La Càtedra de Promoció de la Salut de Dipsalut i la Universitat de Girona ha organitzat aquest simposi, que s'ha celebrat el 22 i 23 de juny al Parc Científic i Tecnològic.


El III Simposi Mediterrrani de Promoció de la Salut  ha tingut com a tema central Xangai 2016 en els països mediterranis: Nous reptes per a la promoció de la salut.

Els objectius principals de l'esdeveniment han estat reflexionar i debatre sobre els nous reptes plantejats a la Declaració de Xangai de Promoció de la salut, aprovada el 2016, en el context dels països mediterranis i consolidar-se com a espai d'intercanvi i estudi de la promoció de la salut a la mediterrània a través de la presentació i difusió de coneixements, experiències d'aprenentatge i bones pràctiques.

Dipsalut hi ha participat. Concretament, el cap de Polítiques de Promoció de la Salut, hi ha parlat sobre com construir ciutats saludables posant els focus en els determinants socials i els Objectius de Desenvolupament Sostenible. La gerent de l'Organisme ha moderat la taula rodona que debatrà sobre els reptes de promoció de la salut a l'arc mediterrani.
 

El Simposi ha comptat amb una alta participació de professionals i ha permès iniciar projectes basats en el treball en xarxa i l'intercanvi de coneixements.


 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització