Notícies

 

Ens visita el director de l\'IDIBGI

Visita del director i la gerent de l'IDIGBI

31/07/2017

Ens visita el director de l'IDIBGI

El nou director de l'Inistitut d'Investigació Biomèdica de Girona, Jordi Barretina, ha visitat Dipsalut per conèixer de primera mà la tasca que desenvolupem. Ho ha fet acompanyat de la gerent de l'IDIBGI, Anna Ribas.

Dipsalut i l'Institut d'Investigació Biomèdica col·laboren en iniciatives diverses. Una de les més detacades és l'Estudi sobre la Maduresa i l'Envelliment Saludable a Girona (MESGI50). Es tracta d'una recerca pionera sobre els factors que influeixen en l'envelliment a la demarcació.

 

A partir de les dades generades pel MESGI50 es pretén conèixer els efectes que determinats estils de vida poden tenir en l’estat de salut en general tenint en compte les variables que s’associen al manteniment de les capacitats físiques, sensorials, cognitives i socials a partir de l’etapa mitjana de la vida, de manera que es faci possible millorar la qualitat de vida de les persones en els propers anys.



Aquest estudi epidemiològic poblacional i multidisciplinari forma part del consorci europeu The Survey of Health, Ageing and Retirement in Europe (SHARE).


 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització