Notícies

 

Inscripcions obertes als nous cursos de formació

Imatge d'un dels cursos organitzats per Dipsalut

18/09/2017

Inscripcions obertes als nous cursos de formació

Des d'aquest 15 de setembre, és obert el període d’inscripció als cursos de formació que oferim des de Dipsalut per al segon semestre d'enguany.

Es posen a disposició dels professionals relacionats amb la salut pública i l’acció social cursos tant del camp de la protecció de la salut com de la promoció de la salut.

Dins el primer àmbit, s’ofereix formació relacionada amb el control de les instal·lacions amb risc de transmissió de legionel·losi, amb la salubritat de les piscines d’ús públic, la prevenció i el control dels riscos associats a l’aigua de consum humà i la seguretat alimentària.

Pel que fa a la promoció de la salut, s’ofereix formació en línia de primers auxilis psicològics en situacions de crisi. També, per atendre adequadament víctimes d’agressions sexuals i d’autoprotecció per als professionals d’emergències.

Finalment, us proposem diferents tipologies de cursos orientats a capacitar l’alumnat en l’ús dels Desfibril·ladors i l’aplicació dels protocols de Suport Vital Bàsic.


Tots els cursos són gratuïts. Van dirigits a professionals tant del sector públic com del privat, tot i que es donarà preferència als primers. El període d'inscripció comença aquest 15 de setembre i es tanca un cop s'hagin cobert les places de cada curs. La inscripció s'ha de fer des d'aquest mateix web; apartat "Formació".

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització